Ovaj proizvod čini čuda i čisti razne površine: Najbolji je za skidanje mrlja sa pločica

0
Radiosarajevo.ba
Ovaj proizvod čini čuda i čisti razne površine: Najbolji je za skidanje mrlja sa pločica
Foto: Pexels / Ilustracija / Pločice

Sredstvo za uklanjanje laka za nokte, izrađeno na bazi acetona, pogodno je ne samo za čišćenje noktiju od laka za nokte.

Naprimjer, ako je olovka bila u prednjem džepu i tinta je iscurila, ne biste trebali odmah baciti košulju. Mrlju možete obrisati tekućinom na bazi acetona i mrlja će nestati. Ostaje vam još samo oprati košulju.

Nadalje, u vašoj tastaturi se sigurno nakuplja mnogo smeća. To su čestice prašine, sve vrste mrlja i mrvica. To govori ne samo o izgledu tastature, već i o njenim funkcijama.

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Tekućina na bazi acetona pomoći će u čišćenju tatature. Da biste pojednostavili zadatak, možete koristiti tufer i četkicu za zube, prenosi Krstarica.

Nakon kupanja na česamma i tuševima ostaju naslage? Nema problema. Odstranjivač laka za nokte može se nanijeti na spužvicu i prebrisati sve površine. Time ćete se riješiti naslaga i mrlja.

I za kraj, ako se na popločanom podu, naprimjer, u kuhinji, pojave strane mrlje koje se ne mogu obrisati, možete ih ukloniti ubrusom i sredstvom za uklanjanje laka za nokte.

Nakon čišćenja, pločice se operu sapunom i obrišu. Međutim, ovo se ne smije koristiti na drvenim podovima jer može skinuti lak, piše D&D.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije