Ova frizura Sharon Stone će vas podmladiti, a voljet će je dame iznad 50

0
Radiosarajevo.ba
Ova frizura Sharon Stone će vas podmladiti, a voljet će je dame iznad 50
Instagram / Sharon Stone

Sharon Stone, po mnogima jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, iako je već u 60-ima još uvijek privlači poglede gdje god da se pojavi.

Atraktivna plavuša, koja je u martu proslavila 63. rođendan, još uvijek izaziva zadivljene poglede svojim mladolikim licem i fantastičnom figurom.

Lijepa glumica, koja je nedavno podignula veliku medijsku prašinu svojom knjigom, memoarima The Beauty of Living Twice, u kojima je između ostalog otkrila kako su je na prevaru nagovorili na snimanje danas kultne scene s prekriženim nogama i bez gaćica, godinama je vjerna kraćim frizurama koje joj savršeno pristaju.

Frizeri ističu da su kraće varijante neprolazne pixie frizure idealne za dame iznad 50 jer doista skidaju godine i uvijek izgledaju mladenački i trendi.

Ako imate šire čelo, možete se poigrati npr. šiškama koje će lijepo uokviriti lice, a pixie frizura - ako je dobro ošišana - nije teška za održavanje: dovoljno ju je stilizirati samo prstima i malim količinama sredstva za oblikovanje. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije