Otkrijte tajnu vodoinstalatera: Jednostavno rješenje za neugodne mirise iz odvoda

1
Radiosarajevo.ba
Otkrijte tajnu vodoinstalatera: Jednostavno rješenje za neugodne mirise iz odvoda
Foto: Printscreen / YouTube / Sudoper

Jeste li ikada doživjeli neugodan miris iz kuhinjskog ili kupaonskog odvoda? To može biti prilično dosadno, ali ne brinite se, postoji jednostavno i jeftino rješenje koje će vas osloboditi tog problema - i trajati sedmicama.

Vodoinstalaterski stručnjaci iz BlockBustersa otkrili su genijalan trik koji će vam pomoći da se zauvijek riješite smrada iz odvoda, a sve što vam treba je nekoliko eura i malo izbjeljivača.

Kako biste eliminirali neugodne mirise iz odvoda, samo pomiješajte jedan dio izbjeljivača s jednim dijelom vode. Ova mješavina će ne samo učinkovito eliminisati miris, već će i spriječiti nakupljanje naslaga koje mogu uzrokovati začepljenje.

Pogledajte stravične prizore tornada u Kini: Najmanje pet poginulih i 33 povrijeđenih

Pogledajte stravične prizore tornada u Kini: Najmanje pet poginulih i 33 povrijeđenih

Važno je napomenuti da je miješanje izbjeljivača s vodom sigurno i djelotvorno rješenje. Međutim, uvijek treba izbjegavati miješanje različitih proizvoda za čišćenje kako bi se izbjegli potencijalno opasni učinci.

Dakle, zaboravite na skupe proizvode za čišćenje odvoda i isprobajte ovaj jednostavan trik koji će uštedjeti vaš novac i trajno riješiti neugodne mirise iz vaših odvoda.

Vaša kuhinja i kupaonica će zasjati svježe i čisto, a vi ćete uživati u osjećaju prozračnosti i higijene u vašem domu, piše Dom i dizajn.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije