Odličan savjet: Evo kako brzo staviti kesu na kantu za smeće

0
Radiosarajevo.ba
Odličan savjet: Evo kako brzo staviti kesu na kantu za smeće
Foto: Pexels / Kanta za smeće

Očito, iznošenje ogromne kese smeća nije najzabavniji posao, ali taj dio je samo pola bitke. Kada konačno odnesete smeće do vanjske kante, morate potrošiti još više energije otvarajući novu kesu i stavljajući je u kantu za smeće. To nije veliki zadatak, ali uvijek smo se pitali postoji li učinkovitiji način za zamjenu kese za smeće.

Prema ovom TikToku postoji bolji način. Spremni za ovo? Očigledno, kese za smeće već dolaze naopačke. Šta to tačno znači za vas? Dobre vijesti: ne morate više tresti kesu da ju otvorite. Umjesto toga, trebali biste staviti otvor kese preko otvora za kantu, a zatim je gurnuti prema dolje umjesto da je tresete, otvorite i stavite odozdo prema gore.

Naravno, morali smo probati. (Dobar trenutak — smeće je bilo gotovo prepuno. Ups!) Prvo smo raširili kesu, a zatim sam je malo otvorili, a da je nismo protresli do kraja.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Sljedeći dio je mjesto gdje se događa magija: primite kesu naopako i zalijepite njen otvor preko kante za smeće, a ostatak kese gurnite do dna. Super je jednostavno, piše Jutarnji.

Ovaj trik s kesama za smeće nije baš velika promjena u kuhinji - kao što je primijetio jedan komentator na TikToku. Smeće će biti izbačeno bez obzira na to kako to učinili - ali zašto ne biste preskočili najdosadniji korak stavljanja kese u kantu za smeće? Od sada ćemo tako raditi - i ko zna, možda ćemo biti motiviraniji iznijeti smeće van.

@houseoffninetysix Please tell me I’m not the only one #trash #PepsiHalftimeChallenge #PupPeroniShuffle ♬ FOLLOW ME IF YOU LOVE SZA - SZA

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije