Nježno i ženstveno: Pet boja cipela koje su hit ove godine

1
Radiosarajevo.ba
Nježno i ženstveno: Pet boja cipela koje su hit ove godine
Foto: Pexels / Obuća

Mnogo se govori o najpoželnijim modelima cipela za novu sezonu - nosit će se balerinke, mokasine, platforme. No, što je s bojama?

I ovdje postoje atraktivnije i trendovske. Na primjer pink vladavina se nastavlja, a osim nje isticat će se plava boja, i tirkizna i kobaltna, bijela se vratila, crvena je nova neutralna, a najluđi trend su srebrne cipele.

Vrlo je vjerojatno da su do kraja zime crne, smeđe i neutralne cipele svima već dosadile. Zato, gotovo da nam je dužnost skrenuti pozornost na ovaj vatromet boja koji nas čeka u novoj sezoni.

Vlada FBiH donijela pet važnih odluka o koeficijentima i novčanim naknadama za boračku populaciju

Vlada FBiH donijela pet važnih odluka o koeficijentima i novčanim naknadama za boračku populaciju

Da, boje će svakako biti velika stvar pa tako i na obući. Čeka nas šareno proljeće, osvjedočit ćemo se i ako malo skrolamo po modnim instagramima, a da više ne gubimo vrijeme, hajdemo povjeriti kakvi nas sve krasni modeli čekaju u hot bojama za proljeće: ružičastoj, plavoj, srebrnoj, crvenoj i bijeloj. 

Žarko ružičasta

Barbie roza ludilo i dalje traje, a jedan od najboljih načina da nosimo žarko ružičastu je na nogama. Iz mora ružičastih cipela koje nude brendovi bilo je teško osabrati samo njih šest.  

Srebrna

Srebrne cipele zaludile su zaljubljenice u modu koje se ne boje hrabrijih iskoraka i strast prema ovoj neuobičajenoj boji ne popušta. Dodaju vrlo moderan touch svakoj kombinaciji na koju se odjenu i možda su najuzbudljiviji trend obuće ove sezone. 

Bijela

Da, bijele cipele doživljavaju povratak iz prošlosti. Nakon kratke stanke, cipele u svim nijansama bijele, od hladne ledeno bijele do krem tonova ponovno su ovdje i outfitima daju cool, svježi dojam. 

Crvena

Svi komadi crvene boje su cool, a to uključuje i cipele. Obožavamo koliko malo crvene boje može dodati živosti neutralnim outfitima. Po tome što ide uz toliko mnogo boja, crvena je i sama u neku ruku neutralna, piše Miss7.

Kraljevsko plava

Plave cipele, posebno one u tirkiznim i kobaltnim nijansama zabavan su izbor. Sljedeći put kad ćeš se premišljati između crnih i plavih, odaberi plave. Pogledaj kako dobro izgledaju ove ljepotice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije