Nježan okus i bogata aroma turske kafe

0
Promotivni tekst
Nježan okus i bogata aroma turske kafe
Foto: Franck / Franck Crema

Fantastična turska kafa Franck Crema proizvodi se u Franckovom pogonu u Grudama gdje ističu njezin nježni okus, bogatu aromu i kremaste note čokolade i kakaovca.

Jutarnje buđenje, dnevni sastanci kao i poslijepodnevno opuštanje u krugu najdražih imaju jednu zajedničku odrednicu kod većine nas – šoljicu omiljene kafe. Njen bogati miris koji se širi našim životnim prostorom umiruje zbrku i daje nam motivaciju da dnevne izazove pretvorimo u pobjede.

No poseban je osjećaj pripremati FRANCK CREMA kafu. Zbog dvostrukog načina pripreme, upravo Franck Crema brojnim kafoljupcima nudi rješenje za svaku priliku, gdje god se nalazili, bilo u najdražem društvu bilo da nam je potreban kratak predah između sastanaka kada želimo odvojiti trenutak samo za sebe.

U Zemaljskom muzeju BiH otvorena izložba "Monumental" fotografa Ziyaha Gafića i Tomasa van Hutrivea

U Zemaljskom muzeju BiH otvorena izložba "Monumental" fotografa Ziyaha Gafića i Tomasa van Hutrivea

Franck Crema - undefined

Foto: Franck / Franck Crema u džezvi na "klasičan" način

U vašoj omiljenoj kafi možete uživati na klasičan i praktičan način jer je možete pripremiti "klasično" u džezvi ili "praktičnim" prelijevanjem vrućom vodom. Mogućnost pripreme vaše Franck Crema kafe omogućit će baš svakome da uvijek, bez obzira na životni ritam, uživa u njoj i donijet će istinski osjećaj zadovoljstva u kafi nježnog okusa, bogate arome i kremastih nota čokolade i kakaovca, bez dodatka instanta. Upravo te senzualne arome, uz bogatu pjenu, pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti nepce istinskih ljubitelja turske kafe.

Baš ova 100 posto prava turska kafa je idealna za sve istinske ljubitelje bogatog okusa i arome kafe, a koji zbog svakodnevnih obaveza nemaju vremena da je pripremaju u džezvi. Ona je posebna vrijednost za sve koji se možda ponekad vole izgubiti na trenutak, i to je čini posebnom, jer možete sebi omogućiti da uživate kad poželite, a da pri tome najbolja zrnca učine vaš trenutak sretnim i ugodnim.

Franck Crema - undefined

Foto: Franck / Franck Crema na "praktičan" način

Franck Crema je zaista idealno rješenje za sve ljubitelje ovog napitka, a na vama je da samo odaberete omiljeni način pripreme i svoj dnevni ritual ispijanja kafe oplemenite bogatstvom okusa najfinije turske kafe koja se skriva u šoljici Franck Creme.

Neka Franck Crema uljepša vaše svakodnevne trenutke i omogući vam da otkrijete novi nježan okus klasične kafe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije