Njemačka ograničava aktivnosti necijepljenima, pročitajte detalje

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pavle

Slavićete online božić...

#slusajstruku #budiodgovoran #cijepise

Sta bi sa strukom i stavovima kada se vakcinise preko 60 do 70% stanovnistva, stice se kolektivni imunitet ili ti imunitet stada. Sta bi sa onim jedna doza dosta, dvije dozivotni imunitet. Sta bi s onim, ne mozes se zaraziti i ne mozes siriti zarazu. Sta bi s....idemo malo statistike. Njemacka broji 83.7mln stanovnika, a populacija ispod 14god broji 10.7mln stanovnika. Sto znaci da preko 14god Njemacka ima 73mln stanovnika. Revakcinisano je prema zvanicnim podacima 56.4mln stanovnika sto iznosi preko 77% vakcinisane populacije. U cemu je problem? Brojka je vise nego dovoljna i za imunitet stada (60 do 80%). Nije valjda problem u djeci ispod 14 godina i ovih malo preostalih nevakcinisanih oko 15mln. Hajte molim vas. Prosle godine niko nije bio vakcinisan, ove godine imate haman 80% vakcinisanih preko 14godina i brojke zaraznosti 3x vise nego prosle godine. Vakcine ne sluze svrsi osim cinjenici da narod u mozak handrite ukidajuci im slobode.

sarajka

Iz Njemačke i Austrije je i ranije kretao fašizam, nikakvo čudo šta rade.ali ne zaboravimo...fašizam je već jednom pobijeđen i bit će opet.

ja

Evo sta se sprema: https://youtu.be/0HaPwKCGjdw

ja

https://youtu.be/6Rx3eAtkZm4

/ Najnovije