Nikad ne biste pogodili šta je bila tema posljednjeg razgovora McCartneyja i Lennona

0
Radiosarajevo.ba
Nikad ne biste pogodili šta je bila tema posljednjeg razgovora McCartneyja i Lennona
Print Screen / John Lennon i Paul McCartney

Paul McCartney (79) otkrio je detalje svog posljednjeg razgovora s bivšim kolegom iz Beatlesa Johnom Lennonom.

U svojoj novoj knjizi “The Lyrics” muzičar piše kako je tema njihovog posljednjeg razgovora bilo pečenje hljeba. “Za mene je bilo vrlo posebno što smo došli do te točke, zapravo zato što smo prošli užasni raspad grupe”, rekao je za “The Howard Stern Show”, piše BBC.

McCartney kaže da je posljednji razgovor o pečenju hljeba bio jednostavna tema koja predstavlja mnogo više.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

“Nazvao sam Johna dok sam pekao hljeb i bio sam prilično dobar u tome”, rekao je. “Pa kad sam čuo da John to isto radi, bilo je sjajno. Mogli smo samo razgovarati o nečemu tako običnom. Bili smo dva tipa koji pričaju o hljebu: 'Pa, ne znam. Ostavljaš li tijesto preko noći da se digne ili koja je tvoja metoda?", rekao je McCartney.

“I bilo je jako lijepo i bilo mi je tako drago što smo se vratili u onu vezu koju smo imali dok smo bili djeca. Toliko smo dugo živjeli jedan drugom u džepu da je bilo sjajno vratiti se tome", rekao je McCartney.

Lennon je ubijen u New Yorku ispred stambene zgrade na Upper West Sideu na Manhattanu u kojoj je živio. Vraćao se kući u noći 8. decembra 1980., kada ga je ubio Mark David Chapman.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije