Nije ni soda bikarbona ni limuntos: Očistite kamenac u kuhalu uz pomoć ovog kuhinjskog sastojka
/ Komentari (3)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Sasvim u redu za 20 feninga ko nova
upravo tako i ne cijediš i ne čekaš pola sata, čuj voda od kiselih krastavaca kao da bure kisele vode ima na raspolaganju.
U toj vodi ima i šećera , ostaje miris od krastavaca a ako ga treba ispirati sa limunovom vodom onda bolje s njom skidati kamenac a Limuntos daleko najbolji od svega