Nevjerovatan trik od frizera Jennifer Aniston: Kosa će izgledati puno gušće

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatan trik od frizera Jennifer Aniston: Kosa će izgledati puno gušće
Foto: X.com / Jannifer Aniston

Jennifer Aniston, slavna holivudska glumica i zvijezda sitkoma "Prijatelji", već godinama je među ženama čije frizure inspirišu.

Još od čuvene "Rejčeline frizure", koju je imala u popularnoj seriji, Jennifer uvijek ima stil koji se kopira širom svijeta, a bez obzira na dužinu, uvek su tu prisutni stepenovi koji čine da kosa djeluje punije.

Međutim, da bi joj kosa djelovala gusto i puna volumena pri korijenu, frizer glumice primjenjuje jedan poseban i krajnje jednostavan trik, piše Glossy.

Kerim Čutuna o slučaju Moamera Kasumovića: "Dokaz trulog sistema"

Kerim Čutuna o slučaju Moamera Kasumovića: "Dokaz trulog sistema"

U frizerskom kutku društvenih mreža Instagram i TikTok u posljednje vrijeme je popularna caka za postizanje gušćeg izgleda kose pri samom korijenu koji se izvodi vrlo jednostavno.

Naime, vlažnu kosu podijelite na cik-cak razdjeljak, a potom je osušite fenom ili ostavite da se osuši prirodno. Kada je sasvim suha, napravite ravan razdjeljak, poništvši cik-cak, tako što ćete povući liniju češćićem.

Pogledajte i kako se to izvodi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije