Naučite jednostavan trik: Kako zadržati svjež miris u kupaonici sedmicama bez skupih proizvoda

0
Radiosarajevo.ba
Naučite jednostavan trik: Kako zadržati svjež miris u kupaonici sedmicama bez skupih proizvoda
Foto: Screenshot/TikTok / Kolaž / Tableta za pranje veša

Svi želimo da nam kupaonica miriše svježe i lijepo. No, često to nije lako postići. Postoji li ipak način? Postoji.

Stručnjakinja za čišćenje koja na TikToku ima 'vojsku pratitelja', njih čak 1,5 miliona, podijelila je jednostavan trik i tvrdi da će tako kupaonica mirisati sedmicama. Ali ne samo to. U njoj, zbog ovog mirisa, neće biti klica ni bakterija.Vrijedi isprobati, zar ne?

Donna Mendoza tako je otkrila da možete koristiti kapsule za pranje veša kako bi kupaonica dugo mirisala dobro, a super vijest je da pritom ne morate kupovati skupe proizvode iz trgovina.

Izgorio objekat na Alipašinom Polju

Izgorio objekat na Alipašinom Polju

U snimku Donna je pokazala kako se sve treba izvesti. Najprije je kapsulu pomiješala s toplom vodom u posudi i razbila je viljuškom. Kapsula se potpuno otopila, a Donna je zatim izlila veliku količinu mješavine u držač četke za WC školjku. Ako ostanu ostaci mješavine, samo ih izlijte u WC školjku.

Kapsule za pranje veša obično imaju ugodan miris i uništavaju bakterije, pa je ta kombinacija itekako dobro došla za ovaj eksperiment, prenosi Jutarnji.

@donnamendoza35

Makes cleaning eaisier. #cleaningtiktok #cleantok #cleanwithme #hacks #cleaninghacks #cleaning #fypage #easy #hacksoflife #dustinghack #limpieza

♬ Boogie Shoes - KC & The Sunshine Band

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije