Napravite najmekši domaći hljeb sa hrskavom koricom: Savršen za sve obroke
/ Komentari (1)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Hljeb iz rerne nikad nece ispast dobar jer su rerne bazdirane na 250C. Cim procitam, peci na 180, na 200, 230 C... nema od toga nista. Dok ne raspalis Smederevac il Metalac il Preporod na drva i ne pisne termometar min 350C, nema od tog hl**** nista. Pravi hljeb se pece na 350-400C do 15min. Kakvo crno krckanhe po 25-30-40min