Napravite domaći hljeb za samo 15 minuta: Potreban vam je jedan neuobičajen sastojak

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Savjet

Umjesto kašike meda staviti kasiku javorovog sirupa, a ko želi da mu hljeb miriše na zovu kašiku zovinog sirupa ili tako slično. Moze i kasika grožđanog šećera u prahu. Umjesto užegnutog maslinovog ulja koristiti suncokretovo.

Kuvar

Hljeb ne moze za 15min. Samo pecivo i kolaci.

/ Najnovije