Nakon više od dvadeset godina ove su haljine opet in: Nose ih i slavne dame

0
Radiosarajevo.ba
Nakon više od dvadeset godina ove su haljine opet in: Nose ih i slavne dame
Print Screen / Slaven dame u haljinama

Pletene haljine ove su godine ponovno postale pravi hit.

U dućanima se može naći pregršt novih modela pletenih haljina, no neki su i doživjeli svoj povratak nakon više od dvadeset godina. Različiti modeli pletenih haljina preplavili su police high street brendova: uske, široke, jednobojne, u različitim bojama, sa kratkim rukavima ili dugim. Ove haljine viđat ćete na svakom koraku.

Ima li dogovora o izmjenama Izbornog zakona?

Ima li dogovora o izmjenama Izbornog zakona?

Naime, osim duih verzija dolčevita i rebrastih haljina, možemo pronaći i nezaobilazne modele koje su sve žene u devedesetim godinama prošlog stoljeća imale u svojim ormarima, piše Story.hr.

Popularne influencerice, glumice, pjevačice i zaljubljenice u modu poput Rite Ore, Vogue Williams, Aschley Roberts, Eve Longorie i Margot Robbie prigrlile su ovaj modni trend.

U pripijenim bodycon verzijama možete istaknuti svoju figuru, a udobni širi modeli prigodni su za nošenje od jutra do mraka. Ove haljine se lako kombiniraju te je vaš outfit gotov uz jaknu ili kaput i dobre čizme.

U slučaju da haljinu želite odijenuti na svečaniju priliku, predlažemo da je kombinirate uz čizme na visoku petu i glomazan nakit.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije