Ovo je "novi" tip frajera na kojeg padaju slavne dame

6
Radiosarajevo.ba
Ovo je "novi" tip frajera na kojeg padaju slavne dame
Foto: Instagram / Megan Fox i Kim Kardashian sa novim momcima

Nije nikakva novost da žene padaju na mlađe frajere, zločeste dečke, slavne muzičare, mršave i tetovirane tipove koji su mnogo viši od njih.

Ali, u posljednje vrijeme sve ove karakteristike često se spajaju u jedan tip muškarca kojemu nisu odoljeli Megan Fox, Kim Kardashian, pa i Olivia Wilde.

Megan Fox već je nekoliko mjeseci u sretnoj vezi sa muzičarem Colsonom Bakerom, poznatijim pod umjetničkim imenom Machine Gun Kellyjem. Slavni reper jednako je poznat po svojim pjesmama, kao i bad boy imidžu začinjenim brojnim tetovažama, razbarušenoj kosi i odvažnim modnim kombinacijama.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Čak i kada nosi vrtoglave štikle holivudska glumica i dalje je za glavu niža od svojeg partnera. Ujedno četiri je godine starija od njega.

I Olivia Wilde nije mogla odoljeti šarmu mlađeg muzičara s afinitetom prema rodno fluidnim odjevnim kombinacijama i mnoštvom tetovaža. Američka glumica i redateljica u vezi je od s 10 godina mlađim muzičarem Harryjem Stilesom s kojim je zajedno radila na filmu 'Don't Worry Darling', piše Zadovoljna.hr.

Na tetoviranog muzičara "pala" je i Kourtney Kardashian, koja se nedavno zaručila za Travisa Barkera. Iako bubnjar rock grupe Blink-182 je četiri godina stariji od Kourtney, posjeduje većinu ostalih "popularnih" karakterstika.

Ovih dana svi pričaju i o novoj ljubavi Kim Kardashian – 193 centimetara visokom i 65 kilograma teškom Peteu Davidsonu (koji je inače i dobar prijatelj Colsona Bakera). Reality zvijezda upoznala je 13 godina mlađeg komičara je na snimanju televizijske emisije Saturday Night Live čiji je stalni član početkom listopada ove godine, a od tada se čine nerazdvojnima.

Iako neki sumnjaju da je njihova "veza" samo marketinška strategija za privlačenje medijske pozornosti, izvori bliski Kim Kardashian potvrđuju da reality zvijezda nikad nije bila sretnija i opuštenija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije