Najbolji savjeti za najeksplozivniji seks ovog ljeta

0
Radiosarajevo.ba
Najbolji savjeti za najeksplozivniji seks ovog ljeta
Foto: Pixabay / Ilustracija

Kratka odjeća, znojna tijela, tople noći: ljeto odiše seksom – barem na prvi pogled! Međutim, mnoge od nas – kad dođemo umorne kući s posla u vruću sobu – nemamo volje baciti se na partnera. Koliko je god seks ljeti privlačan, vrućina može pokvariti raspoloženje. Naši savjeti pomoći će ti da popraviš ljetni ljubavni život.

Polugola tijela na plaži, hladni kokteli, zabava, zabava… Ljeto je godišnje doba najviše nabijeno seksom. Međutim, najveći „krivac“ za to je sunčevo svijetlo: tijelo zbog njega proizvodi više takozvanih hormona sreće koji nas čine budnijima i daju nam više energije. Osim toga, „traže“ više blizine i podižu libido. Plus: vrućina potiče rad krvotoka – pa i u spolnim organima. Penis i vagina brže „nabreknu“, osjetljiviji su te se brže uzbudimo, objašnjava Miss7.

Za seks na vrućini idealne su sve varijante „psećeg stila“, ali i jahaći položaj. Seks u stojećem položaju također je opcija: najbolje pod tušem… a sa ovih pet savjeta će i seks na vrućinama biti supercool!

1. Pravo vrijeme za ljetni seks
Ljeti je najtoplije oko podne ili u ranim poslijepodnevnim satima. U to vrijeme najbolje je ne pokušavati išta. Seks je bolji rano ujutro ili kasno navečer. Ako ne možete spavati jer vam je ipak malo prevruće, seks je dobro rješenje – umorit će se te, usprkos vrućini, brzo zaspati.

2. Hladna podloga
Obično vodite ljubav u krevetu ili na kauču. Ljeti su i dalje ta dva komada namještaja jako udobna, ali se „zagriju“ tijekom dana. Radije iskušajte seks na hladnom kuhinjskom podu ili u podrumu. Ako ti je to previše, onda krevet presvuci lanenom posteljinom – ta tkanina hladi. Apsolutni tabu je saten. Na njemu ćete se još više znojiti.

3. Jedite ljuto prije seksa
Ljuto jelo s ugodnim peckavim okusom čilija ima „ohlađujući efekt“ na tijelo. Naime, čili papričice sadrže kapsaicin – tvar koja potiče stvaranje hladnog znoja (plus: potiče rad krvotoka). Dakle, s ljutom večerom ćete ubiti dvije muhe jednim udarcem.

4. Radite pauze
Seks je sport: morate se napinjati, aktivirati mišiće i oznojiti se. Nemoj(te) pretjerati! Seks neka bude polagan – radite stanke ako je potrebno. Možda onda možete uzeti nekoliko kockica leda iz zamrzivača i poigrati se s njima u krevetu…

5. Seks u vodi
Naravno, seks u vodi je ljeti vrlo ugodan – premda je inače poprilično nespretan i neudoban. Svejedno hoće li biti pod tušem ili u moru – uživajte u osvježavajućem okružju…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije