Najbolja metoda za rezanje kupusa: Zaboravite na ribež i električne sjeckalice
Volite li salatu od kupusa ili ga se spremate kiseliti za zimu, sigurno vas zanima kako ga brzo i lako usitniti u fine, tanke trakice pa će vas oduševiti savjet uz čiju se pomoć to obavlja gotovo kao od šale.
Neće vam biti potrebni ribež ni električne spravice za usitnjavanje hrane, sve što se koristi u sklopu ove metode je sasvim obična gulilica za povrće.
Da bi vam pošlo za rukom usitniti kupus uz pomoć gulilice, najprije ga morate prerezati na odgovarajući način, a zatim mu ukloniti vanjske listove.
Koalicioni partneri u Sarajevu: Pogledajte ko je među prvima stigao u Parlament
Bez straha, nećete ih baciti... Uostalom, pogledajte video:
Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.