Mašna, aura i čokolada: Sedam manikura koje će biti hit u 2024!

0
Radiosarajevo.ba
Mašna, aura i čokolada: Sedam manikura koje će biti hit u 2024!
Foto: Instagram / Trendovi u 2024.

Već su krenula nagađanja trendova u ovoj godini pa ni manikure nisu izbjegle pretpostavke oko toga koje će boje, dizajni i detalji preplaviti društvene mreže.

Cosmo predviđa da će se ovogodišnje manikure isticati elegantnim završnim obradama, minimalističkim dizajnom, kraćim dužinama i sofisticiranim ažuriranjima klasičnih stilova, poput francuske manikure.

Predviđa sljedeće stilove kao apsolutne trendove, a samo vrijeme će pokazati jesu li bili u pravu. 

Mladi virtuozi pozivaju na koncert u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine

Mladi virtuozi pozivaju na koncert u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine

'Plutajući' French

'Floating French Tips' nama izgleda kao moderno izdanje klasične francuske manikure, razlika je što se tipična french linija spustila malo niže tako da je ovaj look sofisticiranosti pridodao dozu otkačenosti.

Ultra sjajni nokti

Hailey Bieber popularizirala je sjajne nokte donut glazed manikurom, stoga ne čudi da će se trend sjajnih noktiju proširiti i na ostale boje u 2024.

Kratki nokti u obliku kvadrata

Clean girl estetika uzela je zamah prošle godine, a ovakvi jednostavni nokti predstavljaju njen 'starter pack'. Oblik kvadrata, koji djeluje jednostavno i precizno, mogao bi biti hit ove godine!

Nokti boje čokolade

Znaš ono kada želiš tamne nokte, ali ne pretamne, odnosno 'dark academia' crne? Nokti boje čokolade idealna su opcija i dokaz da jednostavno i minimalistički ne mora uvijek biti samo beige!

Aura nokti

Za one koje se vole malo poigrati s noktima, 'aura' manikura čini se kao zanimljiva opcija. Pogodna je za kombiniranje različitih boja ili nijansa iste, vjerujemo da neće proći neprimijećeno!

Manikura s detaljem dijamanata

Sitni dijamanti mogli bi biti odlična opcija za one koje žele malo osvježiti klasičnu manikuru, a ne vole se posebno igrati dizajnima. 

Mašne na noktima

Čini se da će mašne biti jedan od najvećih trendova ove godine, stoga ne čudi da ćemo ih nositi i na noktima. Ovakva manikura savršeno se uklapa u 'ballet core' i jednostavno djeluju preslatko, prenosi miss7.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije