Malo ko zna kako se zapravo pravi zaprška: Tajna koja je poznata samo pravim majstorima

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A u PM koja tajna!

Oko 3 miliona nana je znalo ovu tajnu prije 200 godina pa do danas

Zapržim ti

Ja pravila zapršku pa mi ispala halva.

hahahahaha

Vi niste normalni. Otkud va ideja da nešto ovako napišete?

Dancy

Ja u grah i variva u zapršku, obavezno prepržim 2-3 čena češnjaka

user1664427702

Ja u grah i variva, obavezno u zapršku dodam 2-3 čena češnjaka

Molim???

WTF???

/ Najnovije