Malo ko zna kako se zapravo pravi zaprška: Tajna koja je poznata samo pravim majstorima
/ Komentari (6)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Oko 3 miliona nana je znalo ovu tajnu prije 200 godina pa do danas
Ja pravila zapršku pa mi ispala halva.
Vi niste normalni. Otkud va ideja da nešto ovako napišete?
Ja u grah i variva u zapršku, obavezno prepržim 2-3 čena češnjaka
Ja u grah i variva, obavezno u zapršku dodam 2-3 čena češnjaka
WTF???