Koliko dugo ste zarazni od omikrona? Ljudi se plaše da i dalje mogu prenijeti koronu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Zaključak: donesena je odluka da se svim moramo zaraziti. Kome od građana to odgovara, super. Ko ne voli da boluje neka gleda da je pokriven vakcinom i nek se pričuva do kraja februara - ovo će brzo biti gotovo.

Citatelj

Ovi vraniceci hoce da ubiju sto vise naroda dok su na vlasti. Evo ja 10 dana nakon zaraze i dalje pozitivan na testu, a danas mi istice izolacija, sto znaci da mogu slobodno da sirim zarazu, a vakcinisanim je dozvoljeno da bez ikakvih restrikcija ubijaju sve oko sebe. Ovo sa izolacijom nema smisla ili je ukini ili je provodi kako treba, a ne da se koristi za politikanstvo.

Lol

>>Ovi vraniceci hoce da ubiju sto vise naroda dok su na vlasti. Evo ja 10 dana nakon zaraze i dalje pozitivan na testu, a danas mi istice izolacija, sto znaci da mogu slobodno da sirim zarazu, a vakcinisanim je dozvoljeno da bez ikakvih restrikcija ubijaju sve oko sebe. Ovo sa izolacijom nema smisla ili je ukini ili je provodi kako treba, a ne da se koristi za politikanstvo. ka Citatelj<< Evo Britanina umida skorz izolaciju. Treba Vranica okriviti.

Aa

Prestrasno, moja poradica pozitivna, bez simptoma, u ambulati nam rekli ako nemate simptome mozete na posao. Mi privatno otisli, snimili pluca obostrana upala pluca. Otac na kisiku u jako losem stanju, vakcinisan. Cuvajte se.

Veliki

Važno je robovlasnicima i uhljebima zarađivati plaću. Na posao nakon 7 dana sa upalom pluća.

Guest

Sve rade samo da uštede na pacijentima.Poslije potpune vakcinacije zakačim Covid, tri sedmice temperature,nikako ne ide kako oni hoće

Aa - veliki - 071

Ne lazi ziv i zdrav bio...kakve gluposti pricas ovde....Sto cete ici na rentgen bez simptoma - kakva je to upala pluca bez simptoma ???? Reci lijepo usr'o sam se,iako sam vakcinisan,dzaba,opet guza "cvika armaturu 8icu" :D:D

/ Najnovije