Kineski horoskop za novembar: Pogledajte šta vas očekuje u ovom mjesecu

0
Radiosarajevo.ba
Kineski horoskop za novembar: Pogledajte šta vas očekuje u ovom mjesecu
Foto: Pexels / Ilustracija / Horoskop

Posljednji jesenji mjesec će za nekoliko znakova biti u znaku velikih i pozitivnih promjena, koje će uticati na sve oblasti života, a najviše na finansije.

Kineski astrolozi su otkrili ko će imati najviše sreće u novembru, piše Mondo.

Majmun 

Black Tie 2 | Sud BiH objavio detalje odluke: Evo kome su izrekli mjere zabrane

Black Tie 2 | Sud BiH objavio detalje odluke: Evo kome su izrekli mjere zabrane

Majmuni su posljednjih mjeseci prolazili kroz manju krizu na ljubavnom planu, njihov odnos sa partnerom je "zapao u ćorsokak". Ništa bolja nije bila situacija ni sa karijerom. Na sreću, ove poteškoće su iza njih. U novembru ih očekuju velike promjene. Posebno će biti uspješni na poslu - nije isključen novi izvor prihoda i neočekivani profit.

Pacov

Uravnoteženi i generalno optimistični, Pacovi lako pronalaze zajednički jezik sa drugima. Njihova krotka priroda im omogućava ne samo da imaju mnogo prijatelja, već i ostvare sve što zacrtaju. U novembru, astrolozi kažu da će se Pacovima otvoriti šanse da sprovedu ideje u djelo i povećaju prihode.  

Zmija

Za predstavnike ovog znaka život će početi da se poboljšava u prvoj dekadi novembra. Najveće promjene će se desiti na polju finansija - očekuje ih iznenadni priliv novca koji im je bio i te kako potreban da riješe probleme. Nije isključeno da će se ovaj novčani dobitak desiti bukvalno preko noći. Savjet je i da povedu računa o zdravlju, posebno da zaštite stopala i ruke od hladnoće.

Zmaj

Prijateljski nastrojeni Zmajevi imaju urođenu sposobnost da zarade novac. Ovo će biti posebno naglašeno početkom novembra i kod osoba rođenih 1988. i 2000. godine. Zmajeve će sreća pratiti i naredna četiri mjeseca kada postoji velika šansa da dobiju unapređenje i povećaju zaradu.

Pročitajte i detaljni kineski horoskop za novembar za sve znakove, kao i kakve su prognoze za 2022 - kome se loše piše!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije