Kažu da je ovo najružniji trend godine: Slavne ličnosti oduševljene ovim

0
Radiosarajevo.ba
Kažu da je ovo najružniji trend godine: Slavne ličnosti oduševljene ovim
Foto: Pinterest / Ilustracija

Prošlo ljeto susreli smo se s povratkom "neonske" odjeće, a mnogima grozne svjetleće nijanse opet su se vratile na velika vrata.

Poznate osobe, poput Belle Hadid i Hailey Bieber, obožavaju nositi neonsku odjeću za koju slobodno možemo reći da je "new black"’. Koliko je upadljiva i izazovna, toliko nas i zgraža.

Blake Lively je još 2018. godine na promociju novog filma A simple favour došla u Versace reflektirajućem odijelu, uz koji je nosila još i pleteni top iste boje.

Ne bi trend bio trend da ga ne nose sestre Kardashian - Jenner, njima se ova boja toliko svidjela da ne izlaze iz nje, a miljenica Kim počela je čak i svoju djecu oblačiti u neonsku odjeću.

Tako možemo slobodno zaključiti da je ona postala glavna ambasadorica najružnijeg modnog trenda.

Osim njih reflektirajuću odjeću nose na razne događaje i pjevačica Ciara te glumica Sarah Paulson.

S druge strane, imamo i prepoznatljivi stil Billie Eilish, koja obožava neonski izgled, što smo mogli primijetiti i na njenoj boji kose. Njoj se ovaj trend odlično uklopio u garderobu, ali je li ovaj put ipak malo pretjerala, zaključite sami.

Ako sve navedene zvijezde mogu nositi ovu boju na izrazito moderan način možda će s vremenom i prestati biti najružniji trend godine, a na vama je da ga probate, piše Miss7.

Sretno s vrištećom neonskom bojom!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije