Kamala Harris oduševljava stilom: Moda kandidatkinje za predsjednicu SAD

5
Radiosarajevo.ba
Kamala Harris oduševljava stilom: Moda kandidatkinje za predsjednicu SAD
>Foto: Instagram / Kamala Harris

Kamala Harris se vratila u kampanju. Nakon odlaska predsjednika Joea Bidena iz predsjedničke utrke 21. jula i nekoliko ključnih potvrda – uključujući i samog Bidena – Harris je preuzela ulogu demokratskog kandidata.

Harris se nosi sa udarcima, a inkorporira svoje kampanje u postojeće obaveze, tako da ne čudi da je njen stil uglavnom nepromijenjen. Ali uopšte nije bilo potrebe za pretresom. Uz sve promjene sa kojima se ova zemlja suočila u posljednjih nekoliko godina (čak i posljednjih nekoliko sedmica!), vidjeti Harris u njenoj uniformi je utješan prizor.

Potpredsjednica se uglavnom drži svojih isprobanih klasika: krojeno odijelo za pantalone neutralnih ili dragulja i oštra, snažna silueta, zahvaljujući jastučićima za ramena i ravnim ili suženim pantalonama.

Nakon Bjelašnice i Jahorine zabijelila se još jedna bh. planina

Nakon Bjelašnice i Jahorine zabijelila se još jedna bh. planina

I dok uvijek možemo računati na to da će Harris opremiti pribadaču američke zastave na reveru, ona je također nosila bisere u kampanji, znak za njeno sestrinstvo, Alpha Kappa Alpha, i takozvanih dvadeset bisera koji simboliziraju osnivačice sestrinstva.

Za njen prvi veliki događaj u kampanji otkako je objavila kandidaturu, Harris su se na skupu u Atlanti pridružili senatori Jon Ossoff i velečasni Raphael Warnock , bivša predstavnica države Georgia Stacey Abrams i reperi Megan Thee Stallion i Quavo . Za tu priliku odabrala je puderasto plavo odijelo preko bijelog topa, gole cipele sa šiljastim prstima i svoju prepoznatljivu bisernu ogrlicu Irene Neuwirth od dvije niti. Njeno prvo pojavljivanje sa kolegom Timom Walzom , na mitingu u Philadelphia, gdje je Harris bila u mornarskom odijelu - igla za američku zastavu pričvršćena na jedan od revera - i bluza sa mašnom.

Donald Trump odgovorio Taylor Swift nakon što je podržala Kamalu Harris: "Platit će cijenu za to"

Donald Trump odgovorio Taylor Swift nakon što je podržala Kamalu Harris: "Platit će cijenu za to"

Trag kampanje pokazao nam je više stilskih izbora demokratske kandidatkinje, uključujući njene sunčane naočale u obliku kornjačevine od Persola, koje je nosila dok je deplasirala Air Force Two u Las Vegasu, do tamnocrvenog Chloé odijela koje je nosila na jednoj od demokratskih nacionalnih konvencija u Čhicagou— nagoveštaj nekadašnjem "kontroverznom" odjevanju predsjednika Obame.

Slično svojim nastupima u DNC-u, odlučila se za elegantno odijelo za svoju debatu 10. septembra protiv Donalda Trumpa na ABC-u. U bijeloj bluzi sa čvorovima na vratu, nošena uz dobro skrojeno crno odijelo i crne cipele sa šiljastim prstima, Haris se više od oblačenja za posao koji želi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije