Kako očistiti jagode od pesticida? Sve što vam treba su ova tri sastojka

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

M.Dvor

Ja uradio kao što ste napisali. Jagode pustile boju i postale potpuno bijele. Ko će nadoknaditi štetu . Eeee pola kile baciti.

Možda ....

... je bolje i zdravije jagode bez pesticida kupovati?

IKS

Ja uradio kao što ste napisali. Jagode pustile boju i postale potpuno bijele. Ko će nadoknaditi štetu . Eeee pola kile baciti. ka M.Dvor Hahahahahahahaha! Jesmo nasjeli obojica! I ja sam ispusio istu foru, a bogami i jagode. Samo pod mlazom ih dobro oprati, ali ne treba pretjerivati i to je sve. Za mene je najjaca kombinacija sa medom umjesto secera. Zdravija i ukusnija varijanta.

Svasta

E jeste vam savjet

/ Najnovije