Kako obrisati prašinu sa ekrana, a da ne ostanu mrlje? Isprobajte ovaj trik

0
Radiosarajevo.ba
Kako obrisati prašinu sa ekrana, a da ne ostanu mrlje? Isprobajte ovaj trik
Foto: Pexels / Čišćenje ekrana

Svaki korisnik laptopa ili televizora barem jednom je naišao na iritantan sloj prašine koji se redovno nakuplja na ekranima.

Iako ga možda ne primijetimo dok radimo ili gledamo u ekran, dovoljno je samo malo pažljivije zagledati se, i već je tu vidljiv sloj neželjene prašine.

Međutim, tradicionalno brisanje prašine s TV ekrana krpom često završava frustracijom jer rezultat nije čist ekran. Bez obzira koliko brišete ili polirate, čini se da prašina i dalje ostaje prisutna. Razlog tome može biti upotreba pogrešnog alata.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Isprobajte filter za kafu

Možda zvuči neobično, ali upotreba filtera za kafu može biti tajna čistih ekrana. Sve što je potrebno je jednostavno razrezati filter za kafu i koristiti ga za brisanje ekrana televizora, laptopa ili telefona. Ovaj nekonvencionalni trik je zapravo vrlo efikasan, ostavljajući iza sebe bez prašine sjajne ekrane, piše D&D.

Probajte ovaj jednostavan trik i uvjerite se sami kako filter za kafu može biti nevjerojatno efikasan alat za održavanje čistoće vaših ekrana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije