Kako izgleda jutarnja rutina uspješnih žena: 12 stvari koje obave prije 8 sati ujutro

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koje gluposti!

12 stvari koje urade do 8.00! Izmedju toga napraviti krevet, pospremiti kuću, pa započne ručak…Koje gluposti! Zaboravili ste (isto do 8.00 ujutro) poslati uspješnog muža do šume da donese drva za grijanje i ulovi meso za rućak… pa da budu zajedno uspjeešni!

Gluposti

12 stvari koje urade do 8.00! Izmedju toga napraviti krevet, pospremiti kuću, pa započeti ručak…Koje gluposti! Zaboravili ste (isto do 8.00 ujutro) poslati uspješnog muža do šume da donese drva za grijanje i ulovi meso za rućak… pa da budu zajedno uspjeešni!

/ Najnovije