Kako izbjeći nadimanje od graha: Dodajte samo jedan sastojak pred kraj kuhanja

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

sto izbjegavati nadimanje , nema nista bolje nego ga okinuti nakon 2 tanjira graha i kupus salate .

Tony

Samo će izazvati POBAČAJ kod trudnica! Nana je OPASNA, tko ne zna nuspojave!

Tony

A vaš portal završiti na SUDU za ubojstvo nečijeg nerođenog djeteta, novinarčine neobrazovane!

Hahaha

E baš je Krstarica upoznata, a i vi. Koje sve gluposti, vezano za pripremu hrane, objave portali, pa i ovaj, nevjerovatno.

/ Najnovije