Jednostavan trik za održavanje svježeg i čistog namještaja

1
Radiosarajevo.ba
Jednostavan trik za održavanje svježeg i čistog namještaja
Foto: Printscreen / Trik za čišćenje namještaja

Tiktokerica Kate je nedavno podijelila jednostavan trik za čišćenje tapeciranog namještaja, uključujući kauče, fotelje i krevete. Njen video postao je pravi hit s više od 624 hiljada pregleda. U videu otkriva da za ovaj trik trebate samo kapsulu za pranje veša i - poklopac od lonca!

Sami postupak je izuzetno jednostavan: kapsulu za pranje veša otopite u toploj vodi, a zatim namočite manji peškir. Temeljito ocijedite peškir i položite ga na ravnu površinu. Na vrhu peškira postavite poklopac od lonca i zategnite rubove peškira. Koristite ovu kombinaciju za čišćenje namještaja.

Osim uklanjanja mrlja, ovaj trik se također pokazao korisnim za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca s tapeciranog namještaja. Dodatna prednost je svjež miris koji ostavlja na namještaju.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

@kate_cleanhome

Sofa cleaning 😍🫶🏻🧽 #clean #cleaning #sofacleaning #cleaninghacks #cleaningtips #CleanTok #cleaningtiktok #cleaningmotivation #LearnOnTikTok #sofaclean #homehacks #cleanwithme #fyp

♬ dance the night away sped - 💗 S O U N D S 🐆

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije