Jakne ovog kroja hit proljeća 2023. godine: Idealne za svaki dan i pristaju uz sve modne kombinacije

0
Radiosarajevo.ba
Jakne ovog kroja hit proljeća 2023. godine: Idealne za svaki dan i pristaju uz sve modne kombinacije
Foto: Instagram / Jakna 'boxy' kroja

Prije nego što se oprostimo od zimskih modnih favorita i u potpunosti zakoračimo u proljetnu sezonu i sve modne trendove i novitete koje ona donosi, pred nama je kratko i promjenjivo prijelazno razdoblje.

Kao jedno od najzahtjevnijih razdoblja u svakoj garderobi, prijelazno razdoblje donosi promjenjivo vrijeme koje zahtijeva odgovarajuću jaknu.

Trendseterice su već pronašle efektan i trendi odgovor i pretvorile ga u novog modnog favorita kojeg ćete poželjeti u svom ormaru.

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Jedan od modnih favorita je jakna 'boxy' kroja.

Iako oversize siluete već sezonama vladaju jaknama, kaputima i sakoima, ovog proljeća nosit ćemo i kratke jakne 'boxy' kroja.

I dok ovaj model možda zahtijeva malo više razmišljanja o outfitu, za razliku od duže oversize jakne, kratke jakne 'boxy' kroja sigurno će svojom chic siluetom dati dašak posebnosti svakoj modnoj kombinaciji.

'Boxy' kroj će naglasiti ramena, a svojom blagom kockastom siluetom omogućit će vam kombiniranje s ostalim užim i širim krojevima, piše Story.hr.

Njihova odrezana silueta pristajat će uz pantalone ili suknje visokog i naglašenog struka, stilizirane košuljom uvučenom u pantalone.

S druge strane, možemo ih kombinirati uz midi haljine ili skraćene modele topova i košulja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije