Iz trgovina u Njemačkoj povlači se proizvod koji nosi naziv "Bosna", opasan je

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ispravite

Proizvod nije stigao iz BiH, proizvodi ga firma iz Njemačke. Nažalost, neko je dopustio da ga nazovu "Bosna", iako nema nikakve veze s nama. Odete na ovu stranicu koju ste naveli i vidite podatke o firmi i izgled proizvoda. Koriste samo naziv "Bosna" i iskrivljenu verziju bh. grba.

Latko zBrode

Na našu, bosansku pečenicu, pokrepaju sve bakterije i paraziti kad dođu u kontakt sa njom. Čudo jedno al' je tako i drugačije ne mož biti.

@ispravite

Jeste ako se i na njemačkom kaže i piše isto kao i na našem - suho meso i zarebnica.

@@ispravite

Geräuchertes roastbeef piše na deklaraciji. Proizvođač "Kelmendi lebensmittel" iz Giessena. Tako se nemoj praviti pametan, ne ide ti.

Gost

Povući Bosnu pod hitno. Njezini radikali prave probleme svima odavde do Amerike.

/ Najnovije