Itekako ima rok: Znate li koliko sarma zapravo može stajati u frižideru?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nutrioelektricar

Sedam dana u frižideru je rizicno.Pogotovo jer nije svakom namjestena ista unutrasnja temperatura. Najviše tri dana a onda u zamrzivac .

Smrc

Ajd nemojte vise srat ljudi su bolje zivili prije nego danas

Hana

Ajd nemojte vise srat ljudi su bolje zivili prije nego danas ka Smrc Pa sarma se uvijek pravi zimi, a zimi je nekad padao snijeg, sad kako kad. I onda nasi stari, sarmu il' u spajz sa prozorom, ili na terasu, ili u snijeg. Btw: kod nas cetvoro u kuci sarna nikad ne moze preteći.

Ivo

Pa ja mislim da sarma moze stajati dok se ne pokvari

/ Najnovije