Iskoristite papir za pečenje na još jedan pametan način: Zlatno rješenje za prljavu i masnu kuhinju

0
Radiosarajevo.ba
Iskoristite papir za pečenje na još jedan pametan način: Zlatno rješenje za prljavu i masnu kuhinju
Foto: Printscreen / Papir za pečenje

Svaka domaćica zna koliko je teško ukloniti kombinaciju prašine i masnih para koji jednostavno stvaraju naslage u kuhinji koje je teško očistiti. Imamo sjajan savjet za vas. Na gornje površine elemenata stavite papir za pečenje koji će skupljati ta masna isparenja i prašinu.

Znamo da mnoge žene misle da je papir za pakiranje bolje staviti tamo. Ipak, treba gledati realno, koliko nam je posla potrebno da izrežemo pravu veličinu, koliko često zaboravimo kupiti novu rolu papira?

Koliko vremena utrošimo da odaberemo odgovarajući uzorak, iako znamo da se te površine ne vide? Papir za pečenje rješava sve te probleme.

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Zato, kada kupite novo pakiranje, vrijeme je da ga zamijenite. I da ne zaboravimo – ne, kuhinjska krpa ne može poslužiti kao zamjena – prelagana je i papiri će odletjeti s ormarića na prvi propuh.

Ako su kuhinjski elementi visoki, to će biti veliko olakšanje. Gornje površine često su najprljavija mjesta u kuhinji, a održavanje će na ovaj način biti mnogo jednostavnije.

Ako se u kući pojave kukci, na ovaj papir slobodno možete staviti neko domaće sredstvo protiv žohara i ribanje više neće biti potrebno, piše Dom i dizajn.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije