Indijski horoskop za ova četiri znaka predviđa velike nevolje u 2022. godini

0
Radiosarajevo.ba
Indijski horoskop za ova četiri znaka predviđa velike nevolje u 2022. godini
Pixabay / Ilustracija / Horoskop

Indijski astrolozi kažu da će naredna godina biti uspješna za mnoge horoskopske znakove, ali nažalost u ovu grupu ne spadaju četiri predstavnika Zodijaka.

Za njih će 2022. biti izuzetno stresna i morat će se ozbiljno namučiti te preskakati jednu prepreku za drugom kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Ovan

U 2022. godini Ovnovi će se mnogo mučiti i bit će prinuđeni da vrijedno rade. Ništa im neće "pasti s neba", morat će uložiti ekstremne napore kako bi postigli uspeh.

Udes u Sarajevu: Povrijeđene dvije osobe

Udes u Sarajevu: Povrijeđene dvije osobe

U aprilu ih očekuje neviđeni haos u svim sferama života, a bit će prinuđeni i da donose teške odluke. Cijelo proljeće je u znaku velikih finansijskih izdataka, pa je bolje da izbjegavaju nepotrebne troškove.

Lav

Moguće je da će Lavovi imati velike psihičke probleme, a sve zbog nagomilanog stesa usljed obilja obaveza. Nisu isključene ozbiljnije bolesti, teške depresije, pa i lomovi, naročito u periodu od februara do aprila.

Astrolozi savjetuju da izbegavaju svađe, da kontrolišu bijes i razmišljaju o promjeni profesije ili posla.

Strijelac

Za Strijelca će 2022. godine biti izuzetno naporna. Pretjerana zatvorenost i suzbijanje emocija će im napraviti velike probleme, bit će daleko osetljiviji i razdražljiviji nego inače, pa je savjet da pokušaju izbegavati bilo kakvu komunikaciju povišenim tonom. Tokom ljeta će mnogi Strijelci poželjeti da se opuste, ali im se nikako ne savetuje da se prepuste lijenjosti. U suprotnom, postoji veliki rizik da propustite dobre prilike za karijeru.

Jarac

Jarčevi će morati da ulože mnogo napora i truda da posao izvedu do kraja, bez obzira da li je riječ o velikim projektima ili običnim, dnevnim obavezama. Jednostavo, zvijezede od njih očekuju da se pomuče. Ako se tako budu ponašali, nagradit će ih uspjehom.

Astrolozi savetuju pripadnicima ovog znaka da se ne zadužuju i da se uzdrže od hirovitog ponašanja usljed ličnog nezadovoljstva i neraspoloženja. Osim toga, trebalo bi da budu oprezni u sudskim sporovima i da ne vjeruju strancima po pitanju ulaganja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije