Evo koja tri horoskopska znaka čeka nasmijana 2022. godina

0
Radiosarajevo.ba
Evo koja tri horoskopska znaka čeka nasmijana 2022. godina
Foto: Pixabay / Ilustracija / Horoskop

Kako smo dan po dan sve bliže kraju godine, razmišljamo o svemu što bi nam nova mogla donijeti.

Neki tako sanjaju o boljem poslu, drugi o pronalasku srodne duše, treći o zdravlju, četvrti o prestanku pandemije, no, bez obzira na to što nam 2022. spremala, tri znaka će u njoj imati više razloga za sreću od svih ostalih, piše Story.

Djevica

U ovoj će godini, koja bi za Djevice mogla biti najbolja ikad, one napokon naučiti onu izuzetno važnu lekciju koju svi prečesto zaboravljamo - kako se opustiti, povući kočnicu, kako se riješiti svih pritisaka, negativnih emocija i loših navika, te udahnuti život punim plućima.

Predsjedništvo BiH u New Yorku: Razgovorali s generalnim sekretarom UN-a o rezoluciji o Srebrenici

Predsjedništvo BiH u New Yorku: Razgovorali s generalnim sekretarom UN-a o rezoluciji o Srebrenici

Djevice su naime sklone od nedaća svakodnevice skrivati se pod gomilom obaveza, a zbog čega puno puta završe na rubu burn outa pa je ova godina savršena da se jednom zauvijek riješe te pogubne navike.

Vjerovatno ste i sami nemali broj puta čuli kako nas ljubav nađe kada napokon postanemo apsolutno sretni samima sobom pa na tragu svega do sad spomenutog što Djevice mogu očekivati, nekako je logično da je odjednom optimističnija i ljubavna prognoza. Svim Djevicama koje još nisu upoznale svoju posebnu osobu, mogle bi se za to ukazati nebrojene prilike, dok će sve one u vezama produbiti svoj odnos.

Rak

Za pripadnike ovog znaka nekako smo navikli da žive, preživljavaju i sanjare zaštićeni sigurnošću vlastitog oklopa, no u ovoj bi godini napokon mogli proviriti van i izaći iz njega, puni samopouzdanja i opušteniji no ikada prije.

Osim što im se smiješe poznanstva koja bi mogla rezultirati nevjerovatnim karijernim uspjesima, Pluton koji u njihovom znaku ostaje sve do kraja godine svakodnevno će ih podsjećati kako, budu li radili na sebi, osobni napredak i sreća neće izostati.

Ribe

Uz Rakove, i ovaj je vodeni znak osigurao svoje mjesto kada se sreća u novoj godini dijelila u izobilju. Od svih dvanaest znakova zodijaka, njima je nova godina dodijelila uvjerljivo najsretnije karte. Zadovoljstva neće nedostajati kako na poslovnom, tako ni na emocionalnom i društvenom planu, a da sve što im se događa bude u njihovu korist, brinut će njihov vladar - Neptun, koji u njihovom znaku ostaje sve do daleke 2025. godine.

A da puni potencijal doista i ostvarite, važno je ne zaboraviti najvažniju lekciju - manje se opterećujte svime što bilo ko očekuje od vas i maksimalno se usredotočite na ono što vi želite postići u životu!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije