I oni znaju za humor: Britanska kraljevska porodica i neočekivani odgovori

0
Radiosarajevo.ba
I oni znaju za humor: Britanska kraljevska porodica i neočekivani odgovori
Foto: Hello Magazine / Kraljevska porodica

Iako su često ozbiljni i profesionalni, i članovi kraljevske porodice znaju nabaciti pokoju šalu. Dobre fore imaju i Charles i Kate, ali najbolji u tome je definitivno princ William.

Kraljevska porodica Velike Britanije vjerojatno je najpopularnija kraljevska porodica na svijetu. Oni se pojavljuju u javnom prostoru puno više od kraljevskih porodica drugih zemalja i zato vjerujemo da ih svi previše dobro poznajemo. No, osim što su moćni i bogati, oni su i vrlo smiješni. Ovi citati svjedoče o njihovom nevjerojatnom smislu za humor.

Kate i William morali prisustvovati jednoj zabavi. Kad su stigli malo kasnije od predviđenog, Kate su pitali koji je razlog njihovog kasnijeg dolaska. Ona je odgovorila: "William je morao napraviti frizuru".

Schmidt poručio Čoviću da se smiri, vjeruje da je Dodik razuman: "Pozivam ih da zajedno sjednemo"

Schmidt poručio Čoviću da se smiri, vjeruje da je Dodik razuman: "Pozivam ih da zajedno sjednemo"

Princ William je na pitanje šta je naučio tokom odrastanja odgovorio: "Naučio sam da se ne smiješ zezati s mojom bakom".

Neposredno prije jednog od svojih putovanja u SAD, princ William je rekao sljedeće: "Svaki put kad upoznam djecu kojima je rečeno da im dolazi princ iz stvarnog života, vidim im razočarenje na licu kada me vide bez krune ili plašta...".

Zanimljiv odgovor!

Kada su odnosi između njega i njegove porodice još bili dobri, na londonskom maratonu 2012. princ Harry obećao je da će sljedeći trčati William i Kate. Sljedeće godine kada su ga pitali za brata i snahu on je odgovorio: "On je star, a ona je trudna#.

A kad je princ Philip morao reći koju riječ o pravilima bontona, rekao je: "Kad muškarac svojoj ženi otvori vrata automobila, to je ili zato što mu je to novi auto ili nova žena". Zanimljivo razmišljanje!

Nekoliko dana prije nego što je Kate Middleton rodila praunuka, kraljica Elizabeta je izjavila: "Nadam se da će se uskoro roditi, jer idem na godišnji".

Princ Charles također ima smisao za humor. Nakon rođenja prvog unuka, princa Charlesa upitali su je li sretan što je postao djed. Njegov odgovor je glasio: "Jako! I super je to što svog unuka možeš vratiti natrag roditeljima kad god poželiš".

Ovo je vjerojatno najsmješnije od svih. Princa Williama je neko pitao zašto je tako mršav, a on je odgovorio: "Kateino kuhanje je razlog tome", piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije