Gdje odvesti horoskopske znakove na savršen ljubavni sastanak

Radiosarajevo.ba
Gdje odvesti horoskopske znakove na savršen ljubavni sastanak
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Svi imamo različite preferencije kada je u pitanju savršen ljubavni sastanak. Nekima je to odlazak na večeru, u kino, romantika i svijeće. Drugi ipak vole adrenalinske, nepredvidive izlaske, na koncu čije večeri će reći: “Wow, ovo moramo ponoviti!“.

Međutim, ono što utječe na odabir mjesta izlaska je vaš horoskopski znak. Barem koliko smo uspjeli saznati. Ukoliko niste ljubitelj zodijaka i ne vjerujete u njega, opet se možete zabaviti čitajući ovaj tekst, jer ćete pronaći mnoštvo zanimljivih ideja.

Ovan: Kuglanje i jelo nakon pobjede

Ovan je vatreni znak, što znači da mu je ljubav na prvom mjestu, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim odnosima. Ovnovi uživaju u aktivnostima, vrlo su hrabri, a rijetko odolijevaju izazovima i rizicima.

Kako bi udovoljili njihovom avanturističkom duhu, odvedite ih na kuglanje ili drugi oblik igara i zabave. Dodajte neku vrstu hrane kao nagradu za pobjednika i napravit ćete pun pogodak, piše Atma.hr.

Bik: Razgovor uz romantičnu večeru

Bikovi su vrlo senzualna i osjetljiva bića. Dodir im je vrlo važan, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Vole da se stvari polako razvijaju. Njihova vladajuća planeta je Venera, koja predstavlja ljubav, privlačnost, ljepotu i kreativnost pa su kuhanje i slikanje omiljene aktivnosti ovog znaka.

Uživat će u romantičnim večerama, bilo da se radi o kućnoj varijanti ili otmjenom restoranu. Ono što je potrebno je dugi uvod pa ovog znaka treba osvajati cijelu večer, kako bi se u konačnici došlo do sljedeće razine.

Blizanci: Kreativna mjesta

Blizanci vole neizvjesnost i često ostavljaju drugu osobu u neznanju o tome što zapravo žele. Mogu biti društveni i komunikativni, dok su s druge strane ozbiljni i neodlučni.

U vezama su strastveni, obožavaju fizički kontakt, ali za maksimalni užitak im je potrebno da dožive više različitih stvari tijekom noći. Pokušajte ih iznenaditi tako što ćete ih odvesti na neko mjesto gdje mogu pokazati svoju kreativnost.

Rak: društveno koristan rad i azili za pse

Rakovi su vrlo osjećajni i intuitivni. Suosjećajni i privrženi ljudima koji ih okružuju. Izbjegavaju konflikte, rado pomažu drugima i jedan su od najposvećenijih znakova zodijaka.

Njihov idealan partner bi trebao dijeliti strast prema životinjama i pomaganju, jer će ih na taj način moći razumjeti i pružiti im ono što im treba.

Lav: Degustacija vina

Lavovi su samouvjereni, dominantni i dramatični, što znači da uvijek dobivaju ono što žele. Imaju mnoštvo prijatelja, zbog svoje odanosti i velikodušnosti pa se često mogu vidjeti u širim društvima.

Izlazak s Lavom mora zadovoljiti sva njegova čula. Putovanje u vinograde je savršeno jer će se osjećati zadovoljno i posebno, a vi ćete (nakon pića ili dva) otkriti i njegovu osjećajnu stranu.

Djevica: Gradska vožnja biciklom

Djevice obraćaju pažnju na najsitnije detalje i žive vrlo organiziran život. Ambiciozne su i mnogo rade pa je potrebno da ih izvučete iz poslovne zone.

Gradska vožnja bicikla je savršeno rješenje da se opuste, osjećaju slobodno i otkriju više toga o sebi.

Vaga: Galerija i kulturne manifestacije

Zajedništvo je vrlo važno Vagama, jer ne vole biti same. Njihova vladajuća planeta je Venera pa zato vole biti okružene lijepim i kvalitetnim stvarima.

Imaju odličan ukus i izvrsni su u komunikaciji. Dovedite ih na kulturnu manifestaciju, u muzej ili galeriju i budite spremni na duge razgovore uz čašicu ili dvije (ili više).

Škorpion: Planinarenje

Pažljivo slušajte o čemu govore i planirajte unaprijed vaš izlazak, jer su vrlo nepredvidivi. Strastvene, radoznale i asertivne osobe koje se obožavaju natjecati. Zato vam savjetujemo da ih odvedete na mjesto, koje je izvor adrenalina i natječite se.

Aktivni izlasci će vam omogućiti da se više približite ovoj osobi i da pokažete spremnost na natjecanje, kako u sportskom dijelu, tako i u otkrivanju novih stvari o samom Škorpionu.

Strijelac: Putovanje

Ovo su najveći putnici zodijaka. Znatiželjni, energični i spremni na rizik. Otvorenog uma, slobodnog duha, jednom riječju pustolovi. Vole različita iskustva, koja stječu u krugovima ljudi, koji su u potpunosti različiti.

Najbolje ih je odvesti na putovanje, koje ne mora biti baš u drugu zemlju, ali bilo kakva promjena mjesta i okruženja će oraspoložiti Strijelca.

Jarac: Zabava na otvorenom

Jarci su praktični i vrlo ozbiljni. Neovisni i vrlo dobri u samokontroli. Kada je riječ o vezama, važno je razvijati stvari polako s njima, kako bi se zadobilo njihovo povjerenje. Savršeni izlazak uključuje kavu ili piće u opuštajućem okruženju.

Jarci su velikodušni i neće oklijevati da potroše novac na dobar provod pa ih možete zvati i na zabavne otvorene žurke na krovu zgrade. To će ih svakako oduševiti.

Vodolija: Igranje mini golfa

Vodolije se lako prilagođavaju svakoj razini energije pa mogu biti avanturisti, ali i mirne osobe na nekom mjestu. Veliki su vizionari i već unaprijed planiraju godinama. Vole biti intelektualno angažirani pa je dobar izbor pozvati ih u društvu s više parova.

Pozovite ih i otiđite na mini golf. Na taj način ćete pokrenuti komunikaciju s drugima i omogućiti Vodoliji da otkrije više o sebi.

 Ribe: Piknik u omiljenom parku ili na plaži

Ribe su vodeni znak, prepoznatljiv po tome što je nesebičan, empatičan i intuitivan. Ove karakteristike doprinose romantičnoj strani znaka, koja ih čini strastvenim ljubavnicima, koji žele osjetiti pravu povezanost s partnerima.

Ne očekujte da ćete ih impresionirati u glasnom baru ili na koncertu, jer oni preferiraju mirnija mjesta, kako bi bolje upoznali osobu. Piknik na sunčanom danu u parku, na jezeru ili plaži je savršen način da dođete do njih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije