Fenomenalan trik za čišćenje: Pomoću ovoga možete ukloniti kamenac i najtvrdokornije mrlje

0
Radiosarajevo.ba
Fenomenalan trik za čišćenje: Pomoću ovoga možete ukloniti kamenac i najtvrdokornije mrlje
Foto: Pexels / Ilustracija

Čišćenje tvrdokornih mrlja u kuhinji i kupatilu svima zadaje muke, a posebno one koje nikako ne nestaju.

Majstor čišćenja Anna Louisa redovno objavljuje savjete i trikove za čišćenje na svom TikTok profilu, a podijelila je video koji prikazuje kako je lako uklonila tragove vode i kamenca sa slavina.

Sve što vam treba je papir za pečenje koji vjerovatno već imate u kuhinji.

Za njih nema konkurencije: U ovoj državi žive najljepši muškarci

Za njih nema konkurencije: U ovoj državi žive najljepši muškarci

Nakon što je sama vidjela trik za čišćenje od drugog TikTokera, Anna je jedva čekala da ga isproba jer prvo nije bila uvjerena da će uspjeti.

No dok je otkinula dio papira za pečenje i zgnječila ga i počela trljati po slavinama, pokazala je kako su tragovi nestali i slavine su postale čiste i sjajne.

Odličan savjet: Kako očistiti kadu da izgleda kao nova u svega nekoliko minuta

Odličan savjet: Kako očistiti kadu da izgleda kao nova u svega nekoliko minuta

Komentatori su bili oduševljeni ovim trikom, a jedan korisnik predložio je alternativu: "Novinski papir jednako je učinkovit!

U našoj porodici to radimo već dugo koliko se sjećam". Drugi ljubitelj čišćenja pitao je: "Funkcioniše li neki papir otporan na masnoću?" na što je Anna odgovorila: "Da, bilo kakav će učiniti isto.", piše skuhaj.

@anna_louisa_at_home

Tiktok made me try it - parchment paper cleaning hack 🧼 One of you guys told me to try the parchment paper havk for removing water spots from your taps. Not going to lie i didnt have much faith but you were right! It buffs them off so easily! Love trying new hacks so if you have any others, i’d love to hear them 🥰❤️ #cleantok #cleantok101 #cleantoks #cosycleaningclub #tidyhome #cleanhome #mrshinchhome #mrshinchmademedoit #cleanhometips #speedclean #speedcleaning #satisfyingcleaning #satisfyingclean #cleaningproducts #cleaningtipsandhacks #cleaningcreator #cleaningcreatorsconnect #fyp #cleantokuk #cleaninghacks

♬ Bops Goin Brazy - Tyga

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije