Znakovi / Evo kako se ponaša muškarac koji zaista voli ženu

08. 02. 2020. u 20:25:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 7

A ako ste žena koja je počela izlaziti s novim muškarcem, vjerojatno se nadate da postoje neki neosporni znakovi da se on zaljubljuje u vas. Znate kako se osjećate i želite znati kako se osjeća druga strana, jer zadnje što vam treba je ulagati svoje vrijeme ili riskirati biti povrijeđen ako ne osjećate isto jedno prema drugom.

Zbog toga tražite znakove, a neki su zaista očigledni: on je brižan prema vama, održava kontakt očima, provodi vrijeme s vama. Čak se možda i ne ustručava to reći.
Međutim, postoji i druga strana zaljubljivanja koja nije uvijek lako uočljiva, jer se ponekad zastrašujuće s njom suočiti i priznati je.

No emocija snažna poput ljubavi uvijek će pronaći način za izraziti se. Ako se pitate voli li vas muškarac s kojim se viđate, ovo su tri znaka koji odaju da je lud za vama, piše Your Tango.

On se divi vašoj jedinstvenosti

Hemijske reakcije izazvane našim umom onemogućavaju nam pravilno rasuđivati i zbog njih vidimo samo ono najbolje u našem partneru. Tada nam se sviđa sve - njegove čudne strane, mane, a čak i njegovo hrkanje nam zvuči kao simfonija. Kada se muškarac zaljubi u vas, bezuvjetno prihvaća vaše mane. Fasciniraju ga čak i stvari zbog kojih se osjećate nesigurno. Potiče vas da prihvatite sebe i aktivno se pokušava vezati te se interesira čak i za neke vaše hobije.

Emocionalna krhkost

Kada je s vama, ne boji se biti nespretan, ljubomoran ili paranoičan da ćete ga napustiti. To ne znači da vi radite nešto pogrešno, već da je dovoljno opušten kako bi vam otvoreno izrazio sve svoje osjećaje. Nisu svi muškarci podložni ovakvim reakcijama, ali mnogi jesu. To je posebno uočljivo kod muškaraca koji imaju nešto niže samopoštovanje ili samopouzdanje od prosječnog. To ih tjera preispitati svoju vrijednost i pitaju se zašto je djevojka poput vas s dečkom kao što je on.

Duboka povezanost

Naravno, ljubav podrazumijeva i duboku povezanost. To znači da će vam omogućiti upoznati mnoge strane i događaje vezane za njegov život, ali i potruditi se da postanete dio njega.
Možda će vas upoznati i sa svojim prijateljima i kolegama ili sa svojom obitelji. Upoznat će vas s aktivnostima i strastima koje su njemu zanimljive i može se dogoditi da vas pita da mu se pridružite. Možda će vas odvesti na sportsku manifestaciju ili vas pitati za neki kladioničarski savjet. Muškarci žele integrirati ženu u svoj život kada vide potencijal za dugoročnu vezu.

Imajući sve ovo na umu, treba obratiti pažnju na još jedan važan element. Kada muškarac zaista zavoli neku ženu, posve je usredotočen na nju, ugađa joj bez pitanja, spontano je ljubi… Što joj više pridaje na važnosti, to znači da je i status veze jači. Muškarci ne ulažu u žene koje ih ne zanimaju ili koje ne vide u svojoj budućnosti.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA