Evo kako postići superimunitet na koronavirus

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Doktor

Pod : biti zarazen, ne znaci biti i bolestan...Pod 2: gleda se klinicka slika, a ne konstatuje se bolest tj dijagnoza testom. Ne govori vam test zdravstveni status i dijagnozu vec samo daje ulaznu informaciju za kreiranje klinicke slike od simptoma...Pod 3: antitijela su samo jedan parametar za imunitet i ne daje ukupnu sliku odgovora imuniteta na virus. To je kao jedna puzla, samo dio...Pod 4: Povecan stres i strah umanjuju efikasnost imuniteta u borbi sa virusom.

?

Neka je hvala. sta vam ovo radi usred clanka?

.

Super si to objasnio, "doktore". Samo još, kao i ovi u tekstu, ne kažeš šta treba uraditi. A bez toga je sve brbljavina. I ovaj tekst i ti samo mlatite praznu slamu.

E, da

Znači, da zaključimo: oni koji su preboljeli - pa dobili dvije vakcine su u dobrom položaju. Ali to je ispitano na delta soju - a na omikronu nije, pa ne znamo baš. Oni koji su dobili dvije vakcine pa se sad zaraze omikronom: i oni su u dobrom položaju. Ali im se ne preporučuje da to rade jer, em ne znaju da će dobiti omikron em ne možeš do doktora, pa je to kocka.

Tako da

Prde u vjetar, ništa ne znaju, nijedan stručnjak nema ništa da preporuči, niko živ ne zna kud udara. A najbolje mi je kad još kažu ne valja biti pod stresom :-) :-) :-). Ma ja ba, rahat budi, gledaj svjetske stručnjake kako ti govore da nemaju pojma svaki dan i razrahati se. Ovo je baš dobro vrijeme da se opustiš :-) :-) :-)

!

Ne kotam jal primio jal bolestan bio.Vrijeme je da se ovoj lakrdiji kaže DOSTA!

/ Najnovije