Evo kako ćete se riješiti golubova i zaštititi svoj vrt

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

Jadan onaj ko zastitu trazi od golubova ta za njeg nije ni suma a kamoli grad ili selo nego soba dva sa dva u kojoj su tapacirani zidovi i resetke na vratima Kakav je to STIL zivota Jadovanski

Fakir(n)

Boje se bijele boje pravo. Kod mene okapnica bijele boje. Eno golubovi igraju kolo po njoj i sve zasraše. Samo dasku staviti sa ekserima kao Fazlinović na balkonu.

Zina

Po NY ih krenuli čuvati kao kućne ljubimce kod nas da mogu pobili bi sve..fuj kakav odnos prema životinjama ne zaslužujemo uopšte ni bolji život, ni bolju vlast.

Kratež

Najbolje rješenje je dvocjevka, skraćena dvocjevka.

/ Najnovije