Dr. Momčičević: Zabrinjavajući broj koji ne vjeruju u COVID, čak i kad se zaraze

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nejra Latić-Dodik.

Evolucija funkcioniše.

Gost

A kao ovo nas iznenadnuje!? Pa svi testovi nam kristalno jasno pokazuju da su nam djeca u skolama nepismena i neuka pa nije nikakvo iznenadjenje da su roditelji isti. Nacija koja ne vjeruje u nauku vec se okrece religiji za spas i objasnjenje pojava je osudjena na ovakvu sporu ali sigurnu propast.

Anita Pavišića

Natjerao sam svog bivšeg ljubavnog partnera da se vrati ljubavi i vjeruje mi više nego ikada prije. Cijeli svoj život nisam mislio da bi ljubavna čarolija mogla vratiti mog bivšeg ljubavnika Mårtenssona, sve dok me prijatelj nije upoznao s pravom čarolijom, prije nego što sam kontaktirao neke čarolije da mi pomognu, ali znam da bi mi mogle pomoći, neke su zahtijevale više novca dok Slijedim jednostavne upute iz velike ljubavne čarolije putem njegovog osobnog WhatsApp broja +12162022709 ili Vibera +12066713285, uspjela sam komunicirati i nazvati ga i odmah dobiti pomoć od njega da vratim ljubav i sreću mog braka Drigbinovia Svatko još uvijek može dobiti istu pomoć od njega danas vratiti izgubljenu ljubav ili obnoviti prekinutu vezu i razvedeni partner se može vratiti ljubavi. moguće je jer mi radi u roku od 3 dana, moj bivši ljubavnik me nazvao na telefon da se ispriča i trenutno oboje živimo zajedno u ljubavi i sreći. također možete dobiti njegovu e-poštu na doctorigbinovia93@gmail.com Hvala Drigbinovia na njegovim darovitim moćima hvala što ste odvojili vrijeme da pročitate moje svjedočanstvo?

/ Najnovije