Prepoznatljive dizajnerske cipele i torbice Dogo® možete naći i u Sarajevu

Promotivni tekst
Prepoznatljive dizajnerske cipele i torbice Dogo® možete naći i u Sarajevu
Foto: Bracom / Otvorenje Dogo® prodavnice u Sarajevu
Sinoć je u Alta Shopping Centru u Sarajevu otvorena prva Dogo® radnja poznata po živopisnom i zabavnom dizajnu proizvoda.

Svečani, radosni, energični i ludi svijet provokativnih crteža apliciranih na cipelama i torbicama privukao je pažnju velikog broja posjetilaca.

Dogo® prve printane cipele u svijetu svojim korisnicima nude stil života i način izražavanja. Njihove prodavnice možete naći u svjetskim metropolama poput Amsterdama, Berlina, Barcelone, Dohe, Istanbula, Las Vegasa, a od jučer i u Sarajevu.

Čini se da veganski i ručno rađeni proizvodi iz njihovog asortimana svojim korisnicima nude prepoznatljiv stil života i način izražavanja. U prodavnici Dogo Sarajevo izloženo je oko 150 originalnih uzoraka, koji će se, kako kažu, redovno osvježavati novim dizajnerskim uzorcima apliciranim na cipelama, torbicama i ruksacima.

Dogo Sarajevo je povodom otvaranja upriličilo i promotivno sniženje svih artikala u visini od 20 i 30 procenata. O kakvom je asortimanu riječ, pogledajte u našoj galeriji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije