Damir Mašić dobio sina, otkrio i ime djeteta: "Ovaj osjećaj sreće je teško opisati"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lol

cuj mert sta je to hahahaa

spd

jel ti nikšić čestitao

Sirovina

Što bi rekao jedan moj drug. Možeš ti otići iz sela ali selo iz tebe neće nikad.

Javna ćenifa BiH SDP

...ko je sad Damir Mešić

4

Rijetko odvratan frajer, klasičan produkt ovdašnjeg vremena - dakle, što si iritantniji i svojim glupostima i retardiranom facom privlačiš pažnju - bolje je! Jer nije važan način, važno je samo da se za tebe čuje, pa kako god, kao Severina i njen video..... ali fakat, fakat odvratan rijetko frajer ...fuj

Duduk

Evo nešto nučite Mert je tursko a značenje imena je hrabar muževan povjerljiv

Turcin

Cuj Mert iz turskih sapunica

Flaster

Blago nama bogatiji smo za jednog malog komunjaru.Pucamo od sreće

ambrozija

Jasno mi je da se Masić obradovao drugom sinu.Ali mi nije jasno zasto ima bolesnu potrebu da se javno,u prvom licu obrati rodjenom sinu.Zar se to ne radi tiho,u intimnom krugu? Cemu taj cirkus preko mreza?

Auh

Kakva malogradjanska, da ne kažem imena tipična za neo-seljobere! Dijete neka im je živo i zdravo, nije ono krivo što su mu roditelji seljačija.

Šega si

Evo nešto nučite Mert je tursko a značenje imena je hrabar muževan povjerljiv ka Duduk E nek’ si nam rekao, nismo znali bez tebe! Čisto pro.eravanje, eto nije bilo bosanskih tradicionalnih imena.

Duduk

Pa ti si šega jer pretežna Bošnjačka tradicijalno ime je il Tursko il Arapskog. Ja sam samo ljudima koji pitaju otkut to ime

Damir seljober

Denaj i mert, kakva su to seljacka imena bog te mazo. I on se jos time ponosi. Ne kaze narod dzaba: "cime se budala ponosi toga se pametan stidi".

Gost

Oko čega vi raspravljate, da Bog sačuva.. Njihovo dijete i njihovo pravo da ga nazovu kako žele.. Ne razumijem čemu tolika rasprava, a ujedno i vrijeđanje.? Čestitke sretnim roditeljima...

Gost

Ja bih očekivao da ovi "gradžani" daju neka imena koja nisu turska da tako pokažu da im nije važna vjera i nacija. Kao SDP- ovac, predpostavljam, da Mašić nije musliman nego tzv. Bosanac.

/ Najnovije