Čaj koji skida 8 cm u struku za samo sedam dana

Radiosarajevo.ba
Čaj koji skida 8 cm u struku za samo sedam dana
/ Pixabay
Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja.

Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno ludilo, osobito zato što je sve više onih koji su ga isprobali i imaju samo riječi hvale za ovu sjajnu kombinaciju!

Pripremite ga, pijte tri puta dnevno po ovom receptu i uvjerite se sami!

Prokuhajte 800 ml vode, sklonite sa štednjaka, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procijedite, piše Centar zdravlja.

Primjena

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja.

Dakle, popijte prvu šolju ovog čaja na prazan želudac. Drugu šolju možete popiti odmah nakon doručka, a treću navečer, neposredno prije spavanja.

Uz tri šolje  ovog čaja dnevno značajno ćete smršavjeti, osobito na kritičnim tačkama tijela, poput trbuha, bedara i stražnjice, a prvi rezultati vidljivi su već nakon sedam dana. Oni koji su isprobali ovaj čaj kažu da se nakon prve sedmice gubi u prosjeku 8 cm u struku!

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masnoće i ubrzavaju metabolizam, a podrazumijeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba biti propraćen uravnoteženom prehranom i umjerenom fizičkom aktivnošću.

Upozorenje

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije