Brzi doručak koji vraća u djetinjstvo: Napravite sočne prženice za samo nekoliko minuta

/ Komentari (1)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kuhar

Pustite se tih masnoca i pohovanja. Ako imate bajat hljeb, izrezite ga na tanje kriske, namazite maslinovim uljem obostrano, zagrijte toster i stavite ih da zarumene. Zatim ih stavite na tanjir i 2/3 porcije pospite sa morskom soli iprstohvatom zacinskog bilja. Iste mozete jesti sa svim mogucim mlijecnim proizvodima. Preostalu 1/3 namazite slatkom. Najbolje slatko je mjesavina pekmeza od sljiva (3kasike), kasika mljevenih oraha i kasika kakaa.

/ Najnovije