Bravo djevojčice: Skočila u bazen i pomogla majci da rodi

Radiosarajevo.ba
Bravo djevojčice: Skočila u bazen i pomogla majci da rodi
Foto: Badass Birth Photography / Kćerka pomogla majci da se rodi

Djevojčica River je oduševila javnost odlukom da uđe u bazen i pomogne svojoj majci April Wild da rodi.

April je odlučila da se porodi u bazenu, što je postao trend. Svoje iskustvo je ova 29-godišnjakinja podijelila sa drugim ljudima, piše Index.hr.

Na Facebook stranici Badass Birth Photography je objavila fotografije na kojima se vidi trenutak kada je njena četverogodišnja kćerka ušla u bazen i pomogla joj.

Fotografijom je zabilježen i trenutak kada je djevojčica uhvatila brata za ruku.

Prvi put je April rodila u bolnici. Drugi put je to željela učiniti na drugačiji način.

U sve je uključila muža i kćerku.

"River je u trudnoć uključena od početka. Bila je fascinirana i radovala se svemu. Želim da porođaj vidi kao pozitivno iskustvo, a ne kao zastrašujuće", rekla je majka, piše britanski list Daily Mail.

"Mislila sam da joj se neće svidjeti, ali je zapravo bilo suprotno. Stalo je pitala može li kako pomoći. Na sebi je nosila pidžamu. Otrčala je i odjenula kupaći kostim. Bila je u bazenu prije mene", dodala je April.

Uz nju je bila i profesionalna fotografkinja Corneli Fleur iz Badass Birth Photographyja koja je zaslužna za emotivne fotografije, navodi Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije