Blagdanska sniženja u Deichmannu donose sve što trebaš ove zime!

0
Promotivni tekst
Blagdanska sniženja u Deichmannu donose sve što trebaš ove zime!
Foto: Deichmann / Blagdanska sniženja

Šetnja gradom, uživanje u zimskoj hrani, vrućoj čokoladi ili čaju na gradskim ulicama zahtijevaju toplu i udobnu obuću u kojoj ćete biti spremni na duge šetnje bez straha od hladnoće. Upravo takvu obuću po sniženoj cijeni pronašli smo u Deichmannu. Trendy gležnjače, ali i visoke čizme dolaze u više boja, a birati možete između ravnih modela, chunky čizmica te različitih visina pete. Nama su za oko zapele gležnjače s block petom koja je nosiva u svim kombinacijama, a tu su i elegantne crne gležnjače te chunky čizmice na vezanje s metalik efektom!

Blagdanska sniženja - undefined

Foto: Deichmann / Spremne za grad!

Zimske radosti za sve uzraste!

Ako je upravo zima vaše omiljeno godišnje doba i jedva čekate vrijeme provesti u aktivnostima na otvorenome, imamo odlične vijesti za vas! Sniženja u Deichmannu ususret blagdanima izvrsna su prilika da pronađete kvalitetne termo čizme za cijelu porodicu. Sanjkanje i grudvanje bit će još ljepše kada bezbrižno možete zakoračiti snježnim krajolikom! Razgledajte ponudu termo i zimskih čizmi i zimske radosti mogu početi!

Lažna fotografija: Cunami - Rulof se nije potpisao na sarajevski tramvaj

Lažna fotografija: Cunami - Rulof se nije potpisao na sarajevski tramvaj

Blagdanska sniženja - undefined

Foto: Deichmann / Zimske radosti za sve uzraste

Gdje smo za Novu?

Gdje god odlučite dočekati 2022., jedno je sigurno – uz izbor elegantnih salonki u Deichmannu vaš doček bit će glamurozan i s puno stila! Šljokice, elegantna crna, metalik efekt ili uvijek poželjne crvene potpetice, izbora je puno i zapravo ne možemo zamisliti kombinaciju u koju se ovi vječni modeli neće uklopiti. U Deichmannu ćete, uz svoje cipele iz snova, pronaći i savršenu torbicu kojom ćete zaokružiti outfit za najveseliju noć u godini!

Blagdanska sniženja - undefined

Foto: Deichmann / Gdje smo za Novu?

Sniženja u svim poslovnicama Deichmann traju od 14. 12. do 29. 12. kako biste na vrijeme pronašli sve modele obuće koja će vama i vašoj porodici trebati ove zime. Ponudu istražite na web stranici Deichmanna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije