Alma Ras i Manners: Nova kolekcija uz posebne pogodnosti

Promotivni tekst
Alma Ras i Manners: Nova kolekcija uz posebne pogodnosti
U svim Alma Ras i Manners buticima povodom promocije nove kolekcije potražite pidžame već od 32,90 KM, dok se računi u vrijednosti od 50 konvertibilnih maraka i više umanjuju za 10.

Nova sezona kuca na vrata! Savršena prilika da obradujete sebe ili druge udobnim i kvalitetnim komadima brendova Alma Ras i Manners.

Sofisticirana, samouvjerena i svjesna - za takvu ženu kreirana je nova kolekcija brenda Alma Ras. Krojevi koji laskaju vašoj ženstvenosti, raskošna čipka i suptilni neodoljivi detalji pečat su modela nove sezone. Najfinije materijale poput mekog pamuka i visokokvalitetne viskoze ukrasile su jesenje boje, ali i one smjele koje su se istaknule kao neodoljivi trend u svijetu mode. Ključni komad, neodoljiva, baby doll spavaćica zahvaljujući efektnim detaljima, zasigurno će zadovoljiti ukus smjelih i samosvjesnih dama. Da Alma Ras prati trendove najbolje pokazuje party linija izrađena od metalik plisea, čiji modeli će, u trenu, osvojiti ljubiteljice chic stila.

Manners_Unutarnja.jpg - undefined

Kolekcija  Manners

Prava dimenzija udobnosti – riječi su koje najbolje opisuju novu kolekciju muškog brenda Manners. Ovaj brend nudi poznatu udobnost prirodnih materijala, jednostavnih za održavanje, te savršeno prijanjanje uz tijelo. Karirani dezen odolijeva svim godišnjim dobima i odličan je primjer vodećeg modnog trenda za muškarce koji gaje stil po uzoru na velika glumačka imena. Nezaobilazni i uvijek popularni plavi tonovi, melanž siva, te jesenja paleta boja s dozom elegancije, uz zanimljive i moderne dezene utjelovljenje su nove muške kolekcije. Komadi za sezonu jesen/zima definitivno su must-have za svakog muškarca koji želi najbolje za sebe.

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners, a ukoliko se odlučite za kupovinu iz udobnosti vašeg doma možete to učiniti putem sljedećeg linka: www.shop.alma-ras.com

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije