Ako cijelu jesen želite nositi elegantnu manikuru, poslušajte ovih sedam savjeta

0
Radisarajevo.ba
Ako cijelu jesen želite nositi elegantnu manikuru, poslušajte ovih sedam savjeta
Foto: Instagram / Manikir

Uredni i lijepo nalakirani nokti su prizor koji uvijek volimo vidjeti.

I dok se i u svijetu manikura pojavljuju trendovi koji dolaze i odlaze, postoje i one bezvremenske nijase lakova za nokte, manikure koje uvijek izgledaju elegantno.

Radi se o klasičnim nijansama koje nikad ne izlaze iz mode i koje su odličan dodatak svakom modnom stilu i kombinaciji.

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Do sudara došlo usljed preticanja

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Do sudara došlo usljed preticanja

Ako ste u potrazi za novom omiljenom manikurom, a istovremeno ste ljubiteljica elegancije na noktima, u nastavku smo izdvojili sedam opcija koje vas nikad neće razočarati i koje vam nikad neće dosaditi.

Crna manikura

Crni nokti uvijek su u modi, a posebno popularni postaju u hladnijem dijelu godine. Dolazak jeseni idealan je razlog za povratak istovremeno moćnoj i elegantnoj crnoj manikuri.

Ecru manikura

Iako su posebno popularni ljeti, neutralni ecru notki su sjajan izbor tijelom cijele godine, posebno ako volite svjetlije boje na svojim noktima.

Ilu
Foto: Pixabay.com: Ilu

Gotovo prozirna ružičasta manikura

Ružičasta koja je jedva primjetna, ali je tu, je jedna od omiljenih manikura mnogim damama. Zahvaljujući njoj nokt izgledaju tako lijepo, čisto i elegantno.

Bordo manikura

Bordo manikura je bezvremenska opcija koja pristaje uz svaki outfit, a posebno je omiljena u jesenskim i zimskim danima.

Siva manikura

Ovo je idealna opcija za sve koji ne vole dramatične opcije poput crnih manikura. Siva je sjajna alternativa za sve koji žele  mekši izgled.

Čokoladna manikura

Osim što bogati čokoladn tonovi uvijek izgledaju lijepo i mnoge dame im se rado vraćaju, smeđe manikure su najavljene i kao veliki trendza ovu jesen, čak i veći nego što su to inače.

Crveni manikir
Foto: Pinterest: Crveni manikir

Klasična crvena manikura

Ako niste sigurni koju nijansu odabrati, crvena je uvijek dobra opcija. Radi se o klasiku koji će pristajati uz baš svaku kombinaciju i koji nam nikad neće dosaditi, piše Dnevnik.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije