Baršunasti nokti: Popularni trend koji nosimo ove jeseni

1
Radiosarajevo.ba
Baršunasti nokti: Popularni trend koji nosimo ove jeseni
Foto: Instagram / Manikir, razne nijanse

Kako se jesen približava, većina nas priprema se osvježiti svoju odjeću, neki će možda promijeniti i frizuru nakon ljeta, a nakon vibrantnih ljetnih manikura, vrijeme je i za nove ideje kako urediti nokte u nadolazećim sedmicama.  

Trendovi u noktima za jesen prepuni su raznih verzija teksturiranih manikura i neočekivanih nijansi boja, a trend koji bismo svakako željele isprobati su baršunasti nokti. 

Baršunasti nokti imitiraju izgled i teksturu mekog baršuna sa svjetlucavim dodatkom šljokica, koji im daje doista čaroban efekt. Također, baršunasti nokti savršen su nastavak manikure za jesen ako smo tokom ljeta nosile glazirane nokte pune sjaja!

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Duga kolona na magistralnom putu Žepče - Zenica

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Duga kolona na magistralnom putu Žepče - Zenica

Izdvajamo deset predivnih baršunastih manikura kojima se možemo inspirisati, piše Miss7.

Galaksija baršunasti nokti u pastelnim nijansama

Tamnozeleni baršunasti nokti

Raskošni zlatni baršunasti nokti

Baršunasti nokti koji mijenjaju boju

Tu su i Baby roza baršunasti nokti, Sanjivi baršunasti nokti u kombinaciji srebrne i lila, Mermaidcore baršunasti nokti, Crveni baršunasti nokti i Srebrna French baršunasta manikura, Biserno bijeli baršunasti nokti s dodatkom crnih mašnica a fotografije možete pogledati u našoj galeriji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije